KenniscentrumAlgemene informatie › Polikliniek Dermatologie › Polikliniek Dermatologie

Polikliniek Dermatologie

Uw bezoek aan de polikliniek

De polikliniek Dermatologie bevindt zich niet op de hoofdlocatie, maar aan de Gezellenlaan 10 in Doetinchem.
De polikliniek is bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 16.30 uur via telefoonnummer: (0314) 32 95 91.

Bij uw bezoek aan de polikliniek Dermatologie, zowel bij een eerste polikliniekbezoek als bij een vervolgafspraak, meldt u zich voordat u plaatsneemt in de wachtruimte eerst bij de secretaresse. Hier kunt u ook de verwijsbrief van uw huisarts afgeven. U wordt vervolgens door de doktersassistente opgehaald uit de wachtruimte.

Onderzoeken en behandelingen

Bij het eerste bezoek aan onze polikliniek zal uw dermatoloog soms de gehele huid inspecteren. Ook als u dus alleen huidafwijkingen aan de handen heeft kan het zijn dat uw arts ook de huid op de rest van het lichaam onderzoekt. Dit kan met name van belang zijn om de verschillende huidaandoeningen te kunnen onderscheiden. Ook beschouwen wij deze inspectie van de gehele huid, ook al is dit voor een correcte diagnose lang niet altijd noodzakelijk, als een extra service naar onze patiënten toe.

Als uw specialist daar aanleiding toe ziet, kan er aanvullend onderzoek plaatsvinden.

Informatievoorziening

Uiteraard streven wij er naar, zeker omdat veel huidaandoeningen een chronisch karakter hebben, om iedere patiënt adequate en heldere informatie te verstrekken. Over veel aandoeningen kunt u hier op het kenniscentrum informatie vinden. Voor de meest voorkomende huidaandoeningen hebben wij de beschikking over informatiefolders. Heeft u vragen, dan kunt u die stellen tijdens het spreekuur. 

Bereikbaarheid locatie Gezellenlaan

De locatie Gezellenlaan ligt vlakbij Station Doetinchem. De locatie is vanaf het station met de bus te bereiken met lijn 40 of lijn 28, u moet dan nog wel een stuk lopen. Servicebus lijn 3 stopt bij de ingang.
Als u vanaf het station naar de Gezellenlaan loopt, kost dit iets meer dan tien minuten.

Met de auto neemt u vanaf de snelweg A18 afslag 4. Bij de stoplichten gaat u linksaf richting Doetinchem-centrum (N317). Bij de stoplichten gaat u rechtdoor (Bedrijvenweg). Bij de volgende stoplichten gaat u rechtsaf (Ondernemingsweg). Bij het hierop volgend stoplicht gaat u rechtsaf en direct weer linksaf en rechtsaf. U ziet nu aan uw rechterhand het parkeerterrein van de Gezellenlaan.

Deel deze pagina: