KenniscentrumAlgemeen › Gang van zaken › Gang van zaken

Gang van zaken

Intakegesprek

Huiselijke sfeer in de wachtruimte dermatologie

Als u informatie wilt of vragen heeft over een cosmetisch huidprobleem, dan kunt u een afspraak maken voor een intakegesprek. U heeft hiervoor geen verwijsbrief nodig. De kosten van dit eerste consult zijn € 30,-.
Als u nadien besluit om een cosmetische behandeling te ondergaan dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op de kosten van de eerste behandeling.
Tijdens het intakegesprek geeft de huidtherapeut of dermatoloog een persoonlijk en objectief advies over uw situatie. Daarbij worden ook het te verwachten resultaat van de behandeling, de nazorg en de mogelijke risico’s besproken.

In bezit van een verwijsbrief of al patiënt

Als u een verwijzing van de huisarts of specialist heeft gekregen voor uw dermatologische probleem, dan kunt u hiervoor een afspraak maken op de polikliniek Dermatologie. De dermatoloog zal tijdens de afspraak vast stellen wat er aan de hand is met uw huid. Tevens stelt de arts vast of het een dermatologisch en/of cosmetisch probleem betreft. Mocht er sprake zijn van een cosmetisch probleem, dan is het raadzaam om eerst nog een intakegesprek in te plannen. De dermatoloog of huidtherapeut heeft dan de tijd om u uitgebreid over de mogelijke behandeling te informeren. Kleine behandelingen kunnen doorgaans tijdens hetzelfde consult plaatsvinden.

Afspraak maken

U kunt tijdens kantooruren bellen om een afspraak te maken. Tel. (0314) 32 96 90.

Verhinderd

Mocht u voor een afspraak verhinderd zijn, zowel voor een eerste polikliniek bezoek als voor een vervolgafspraak, dan verzoeken wij u vriendelijk om minimaal 24 uur van tevoren contact met ons op te nemen en dit door te geven via telefoonnummer (0314) 32 96 90.

Afsprakenkaartje

Op de locatie Gezellenlaan 10 in Doetinchem krijgt u bij het eerste polikliniekbezoek een afsprakenkaartje heeft met een sticker met correcte, actuele gegevens. U hoeft dus niet speciaal naar de hoofdlocatie van het Slingeland Ziekenhuis aan de Kruisbergseweg. 

Betaling

De kosten voor het intakegesprek en de eventuele behandelingen, kunt u betalen met uw pinpas. Zorgt u er daarom voor dat u uw pinpas meeneemt bij uw bezoek aan de polikliniek Dermatologie. Creditcards en contant geld worden niet geaccepteerd.

Zie ook: betalingen