Kenniscentrum › Kenniscentrum Dermatologie

Kenniscentrum Dermatologie

Het specialisme Dermatologie houdt zich bezig met ziekten en aandoeningen van de huid. Naast huidziekten zoals eczeem, psoriasis of huidkanker, omvat het vakgebied ook venereologie (seksueel overdraagbare aandoeningen), flebologie (aandoeningen van met name de aders in de benen zoals spataderen) en allergologie.

Telefoonnummer: (0314) 32 95 91

Maatregelen met betrekking tot het coronavirus

De polikliniek Dermatologie doet er alles aan om patiënten gedurende de coronatijd veilig te ontvangen. Onder andere door de volgende maatregelen te treffen:
  • Wij vragen u binnen 24 uur vóór uw afspraak om thuis de digitale coronacheck in te vullen. Indien u klachten heeft, verzoeken wij u niet naar de polikliniek te komen, maar telefonisch contact op te nemen met de polikliniek om de afspraak uit te stellen.
  • Bij de ingang van de polikliniek Dermatologie aan de Gezellenlaan vragen wij nogmaals of u klachten heeft die kunnen wijzen op het coronavirus.
  • We hanteren aangepaste spreekuren om drukte in de wachtkamers van onze polikliniek te voorkomen.
  • Indien de afspraak niet door kan gaan omdat u positief bent getest en/of coronagerelateerde klachten heeft, dan heeft u voorrang bij het maken van een nieuwe afspraak zodra u weer klachtenvrij bent.
Bekijk voordat u naar uw afspraak gaat alle maatregelen met betrekking tot het coronavirus in ons ziekenhuis op onze website.


 

Locatie buiten het ziekenhuisLocatie Gezellenlaan 10 van het Slingeland Ziekenhuis

De polikliniek Dermatologie is gevestigd aan de Gezellenlaan 10 in Doetinchem. Op deze locatie krijgt u uiteraard dezelfde kwalitatieve zorg die u gewend bent van het Slingeland Ziekenhuis.
Ervaringen delen
zorgkaartNL2015.jpg

 

 
Deel deze pagina: