BlogDermatologie › Cosmetische dermatologie Slingeland

Cosmetische dermatologie Slingeland

Vanaf 5 november cosmetisch spreekuur

LS, webredactie

Donderdag, 1 November 2012

Ongewenste haargroei, couperose, putjes in het gelaat door acne, littekentjes, steelwratjes, kleine vaatjes op de benen of verouderingsverschijnselen van de huid zoals ouderdomswratjes of pigmentvlekken vormen voor veel mensen een probleem. Behandeling hiervan wordt meestal niet meer vergoed door de zorgverzekeraars. De afdeling Dermatologie start in november met een cosmetisch spreekuur.


“Met cosmetische dermatologie willen we tegemoet komen aan de groeiende vraag naar de behandeling van cosmetisch ontsierende huidafwijkingen”, aldus dermatoloog Erna Sybrandy en huidtherapeute Ineke Heijneman. “Het is de finishing touch van ons werk, een prachtige aanvulling op het werk dat we al doen.” Vrouwen en mannen zijn welkom voor een goed en veilig, persoonlijk en objectief advies voor een cosmetisch probleem.
Tijdens een intakegesprek krijgt de cliënt informatie over de behandeling en het te verwachten resultaat. Afspraak voor het cosmetisch spreekuur kan zonder verwijzing via telefoonnummer (0314) 32 95 91 tijdens kantooruren.

Meer informatie vindt u in het gedeelte cosmetische dermatologie van dit kenniscentrum.


Bijlage:
ReageerReageer

Reacties

Uw reactie op Cosmetische dermatologie Slingeland

(Let op: de nicknaam die u opgeeft zal zichtbaar zijn.)