Overslaan en naar de inhoud gaan
search

Kosten en vergoeding

cosmetische behandelingen

Gepubliceerd op: 24 januari 2022

De cosmetische dermatologische behandelingen vallen niet onder de basisverzekering (basispakket) van de zorgverzekeraar. Deze zorg betaalt u dus zelf. Het is mogelijk dat u een tegemoetkoming in de kosten krijgt als u een aanvullende verzekering heeft. Dit staat dan vermeld in de polis van het aanvullend pakket van uw verzekering. U kunt de rekening dan zelf indienen bij uw verzekeraar.

Het is mogelijk dat de zorgkosten die niet door uw verzekering worden vergoed, aftrekbaar zijn bij uw belastingaangifte. Voorwaarde is dan wel dat u voor de behandeling een medische indicatie van uw (huis)arts heeft gekregen. Vindt de behandeling puur om cosmetische reden plaats, dan geldt dit niet.

Intakegesprek

Voor een intakegesprek (eerste consult) wordt € 30,- in rekening gebracht. Als u vervolgens besluit om een cosmetische behandeling te ondergaan dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op de kosten van de eerste behandeling.
Zie ook: gang van zaken.

Prijslijst

Alle prijzen van de cosmetische dermatologische behandelingen staan in onze prijslijst.

Betaling cosmetische behandelingen

De cosmetische behandelingen dient u met pin af te rekenen aan de balie van de polikliniek Dermatologie. 
Zie: Betalingswijze


Op alle diensten van het Slingeland Ziekenhuis en daaraan verbonden (vrijgevestigde) medisch specialisten zijn algemene betalingsvoorwaarden van toepassing. De betalingsvoorwaarden zijn verkrijgbaar bij Bureau Patiëntenvoorlichting.

Laatst bijgewerkt op: 24 januari 2022

Anatomie: de huid

Anatomie: de huid

De Visia huidscan geeft een persoonlijk en gedetaileerd beeld van de conditie van de huid
Stralend de zomer door met de huidtherapeut