Overslaan en naar de inhoud gaan
search

Gang van zaken poli Dermatologie

voor een cosmetische behandeling

Gepubliceerd op: 24 januari 2022

Intakegesprek 

Als u informatie wilt of vragen heeft over een cosmetisch huidprobleem, dan kunt u een afspraak maken voor een intakegesprek. U heeft hiervoor geen verwijsbrief nodig. De kosten van dit eerste consult zijn € 30,-.
Als u nadien besluit om een cosmetische behandeling te ondergaan bij ons, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op de kosten van de eerste behandeling.
Tijdens het intakegesprek geeft de huidtherapeut of dermatoloog een persoonlijk en objectief advies over uw situatie. Daarbij worden de volgende zaken besproken:

  • het te verwachten resultaat van de behandeling;
  • de nazorg;
  • de mogelijke risico’s besproken.

Indien mogelijk zal u direct behandeld worden.

 

In bezit van een verwijsbrief 

Als u een verwijzing van de huisarts of specialist heeft gekregen voor uw dermatologische probleem, dan kunt u een afspraak maken op de polikliniek Dermatologie.
De dermatoloog zal tijdens de afspraak vaststellen wat er aan de hand is met uw huid en of het een dermatologisch en/of cosmetisch probleem betreft.
Is er sprake van een cosmetisch probleem, dan is het raadzaam om een intakegesprek in te plannen. De dermatoloog of huidtherapeut heeft dan de tijd om u uitgebreid over de mogelijke behandeling te informeren.

Kleine behandelingen kunnen doorgaans tijdens hetzelfde consult plaatsvinden.

Afspraak maken voor cosmetisch probleem

U kunt tijdens kantooruren bellen om een afspraak te maken. Tel. (0314) 32 96 90.

Verhinderd

Mocht u voor een afspraak verhinderd zijn, zowel voor een eerste polikliniek bezoek als voor een vervolgafspraak, dan verzoeken wij u vriendelijk om minimaal 24 uur van tevoren contact met ons op te nemen en dit door te geven via telefoonnummer (0314) 32 96 90.

Legitimatiebewijs

Neem een geldig legitimatiebewijs mee naar de polikliniek Dermatologie. Komt u voor het eerst naar het Slingeland Ziekenhuis of zijn uw gegevens gewijzigd? Meldt u dit dan bij de secretaresse van de polikliniek Dermatologie.

Betaling

De kosten voor het intakegesprek en de eventuele behandelingen, kunt u betalen met uw pinpas. Zorgt u er daarom voor dat u uw pinpas meeneemt bij uw bezoek aan de polikliniek Dermatologie. Creditcards en contant geld worden niet geaccepteerd.

Zie ook: betalingen

Laatst bijgewerkt op: 24 januari 2022

Anatomie: de huid

Anatomie: de huid

Dermatoloog Demia Tiemes geeft les.
Scholingsavonden Dermatologie voor doktersassistenten huisartspraktijken goed bezocht