Overslaan en naar de inhoud gaan
search

Afspraak maken

Cosmetische dermatologie

Gepubliceerd op: 24 januari 2022

Als u een afspraak wil maken voor het cosmetisch spreekuur bij de dermatoloog of huidtherapeut, kunt u op werkdagen tussen 8.30 en 16.00 uur contact opnemen met:

Telefoonnummer: (0314) 32 96 90

 

Intakegesprek

Als u informatie wilt of vragen heeft over een cosmetisch huidprobleem, dan kunt u een afspraak maken voor een intakegesprek. U heeft hiervoor geen verwijsbrief nodig. De kosten van dit eerste consult zijn € 30,-.

Als u nadien besluit om een cosmetische behandeling te ondergaan dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op de kosten van de eerste behandeling.
Tijdens het intakegesprek geeft de huidtherapeut of dermatoloog een persoonlijk en objectief advies over uw situatie. Daarbij worden ook het te verwachten resultaat van de behandeling, de nazorg en de mogelijke risico’s besproken.

In bezit van een verwijsbrief of al patiënt van de dermatoloog

Als u een verwijzing van de huisarts of specialist heeft gekregen voor uw dermatologische probleem, dan kunt u hiervoor een afspraak maken bij de polikliniek Dermatologie. De dermatoloog zal tijdens de afspraak vaststellen wat er aan de hand is met uw huid. Tevens bekijkt de arts of het een dermatologisch en/of cosmetisch probleem betreft. Mocht er sprake zijn van een cosmetisch probleem, dan kan het nodig zijn om eerst een intakegesprek in te plannen. De dermatoloog of huidtherapeut heeft dan de tijd om u uitgebreid over de behandeling te informeren.

MRSA

Heeft u de afgelopen 2 maanden een medische behandeling gehad in het buitenland of komt u beroepsmatig in contact met levende varkens, vleeskalveren of vleeskuikens of woont u op een bedrijf waar deze dieren worden gehouden? Meld dit bij het maken van de afspraak én aan de balie. Dit in verband met maatregelen tegen de MRSA-bacterie.

Betaling cosmetische behandelingen

De cosmetische behandelingen dient u aan de balie van de polikliniek Dermatologie af te rekenen met uw pinpas. Helaas kunt u niet betalen met uw credit card of met contant geld.
Zie ook:

 

 
 

Laatst bijgewerkt op: 19 mei 2022

Anatomie: de huid

Anatomie: de huid

De Visia huidscan geeft een persoonlijk en gedetaileerd beeld van de conditie van de huid
Stralend de zomer door met de huidtherapeut