Overslaan en naar de inhoud gaan
search
Kenniscentrum Dermatologie

Kenniscentrum Dermatologie

Voorlichting over chronische lage rugklachten

date_range maandag 26 september 2022
location_on Auditorium (route 126) in het Slingeland Ziekenhuis

Op maandag 26 september is er in het Slingeland Ziekenhuis een voorlichtingsavond over chronische lage rugklachten. Deze bijeenkomst is bedoeld voor mensen die al langere tijd (langer dan 3 maanden) klachten onder in de rug ervaren en willen weten welke behandelmogelijkheden er zijn of willen weten hoe zij het beste met de klachten kunnen omgaan. Diverse specialisten vertellen wat zij kunnen betekenen voor mensen met chronische lage rugklachten.

Het programma

  • Neuroloog mevrouw Van Vliet gaat in op de verschijnselen van chronische lage rugpijn en het ervaren van pijn zonder dat er een lichamelijke oorzaak (meer) is. Ook vertelt zij wanneer het wel of niet zinvol is te opereren.
  • Pijnspecialist de heer Heijmans laat zien wat de polikliniek Pijnbestrijding kan betekenen:  welke behandelmogelijkheden zijn er en wanneer komt iemand hiervoor in aanmerking?
  • Revalidatiearts mevrouw Andela geeft adviezen hoe mensen met chronische lage rugklachten in het dagelijks leven kunnen blijven functioneren.

Stands

Ook zijn er diverse stands:

  • Een fysiotherapeut van het ziekenhuis en sportservice Doetinchem staan er met informatie over bewegen bij chronische lage rugklachten.
  • Medewerkers van de polikliniek Pijnbestrijding met aanvullende informatie over behandelmogelijkheden op de polikliniek.
  • Bij de stand van patiëntenvereniging Stichting Pijn-Hoop kunt u terecht voor informatie en lotgenotencontact.

Tijdstip en locatie

Van 19.30 tot 21.30 uur. Zaal open om 19.00 uur. Entree is gratis.

Aanmelden

U kunt zich tot en met woensdag 21 september aanmelden. Doe dit bij voorkeur via het aanmeldformulier. Telefonisch aanmelden kan op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur via de polikliniek Pijnbestrijding: (0314) 32 92 42.

Let op: het aanmeldformulier werkt niet als u met de browser Internet Explorer deze website bezoekt. Zorg dat u een actuele browser (download en) gebruikt voor deze aanmelding (bijv. Chrome, Safari, Edge, Mozilla FireFox).

Anatomie: de huid

Anatomie: de huid

mohs-chirurgie-demia-tiemes-2.jpg
Huidkanker optimaal verwijderen met zo klein mogelijke snijrand