Kenniscentrum › Afspraak maken › Afspraak maken

Afspraak maken

Cosmetische dermatologie

Als u een afspraak wil maken voor het cosmetisch spreekuur bij de dermatoloog of huidtherapeut, kunt u contact opnemen met tel. (0314) 32 96 90.

Receptie Dermatologie aan de Gezellenlaan 1 in DoetinchemIntakegesprek

Als u informatie wilt of vragen heeft over een cosmetisch huidprobleem, dan kunt u een afspraak maken voor een intakegesprek. U heeft hiervoor geen verwijsbrief nodig. De kosten van dit eerste consult zijn € 30,-.
Als u nadien besluit om een cosmetische behandeling te ondergaan dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op de kosten van de eerste behandeling.
Tijdens het intakegesprek geeft de huidtherapeut of dermatoloog een persoonlijk en objectief advies over uw situatie. Daarbij worden ook het te verwachten resultaat van de behandeling, de nazorg en de mogelijke risico’s besproken.

In bezit van een verwijsbrief of al patiënt van de dermatoloog

Als u een verwijzing van de huisarts of specialist heeft gekregen voor uw dermatologische probleem, dan kunt u hiervoor een afspraak maken bij de polikliniek Dermatologie. De dermatoloog zal tijdens de afspraak vaststellen wat er aan de hand is met uw huid. Tevens bekijkt de arts of het een dermatologisch en/of cosmetisch probleem betreft. Mocht er sprake zijn van een cosmetisch probleem, dan kan het nodig zijn om eerst een intakegesprek in te plannen. De dermatoloog of huidtherapeut heeft dan de tijd om u uitgebreid over de behandeling te informeren.

Betaling cosmetische behandelingen

De cosmetische behandelingen dient u aan de balie van de polikliniek Dermatologie af te rekenen met uw pinpas. Helaas kunt u niet betalen met uw credit card of met contant geld.
Zie ook:
 
 
Op alle diensten van het Slingeland Ziekenhuis en daaraan verbonden vrijgevestigde medisch specialisten zijn algemene betalingsvoorwaarden van toepassing. De betalingsvoorwaarden zijn verkrijgbaar bij Bureau Patiëntenvoorlichting.