Afspraak maken

Dermatologie

Afspraak maken

Afspraak maken

Wij plannen graag een afspraak voor u in bij één van onze dermatologen. Een afspraak maakt u aan de balie of telefonisch.

Telefonisch of aan de balie een afspraak maken

De polikliniek Dermatologie is bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 16.30 uur via telefoonnummer: (0314) 32 95 91.
Voor cosmetische behandelingen: (0314) 32 96 90
Het is niet mogelijk om via Mijn Slingeland uw afspraak online te plannen.

Let op:

Voor de behandeling van een open been maakt uw verwijzend arts een afspraak voor u bij het Wondcentrum.
Voor het aanmeten van kousen kunt u een afspraak maken bij Schmidt Medica. Tel.: (0575) 514997.

Verhinderd

Mocht u voor een afspraak verhinderd zijn, zowel voor een eerste polikliniek bezoek als voor een vervolgafspraak, dan verzoeken wij u vriendelijk om tijdig contact met ons op te nemen en dit door te geven via telefoonnummer (0314) 32 95 91.

Geldig legitimatiebewijs

Neem een geldig legitimatiebewijs mee naar de polikliniek Dermatologie. Komt u voor het eerst naar het Slingeland Ziekenhuis of zijn uw gegevens gewijzigd? Meldt u dit dan bij de secretaresse van de polikliniek Dermatologie.


MRSA

Heeft u de afgelopen 2 maanden een medische behandeling gehad in het buitenland of komt u beroepsmatig in contact met levende varkens, vleeskalveren of vleeskuikens of woont u op een bedrijf waar deze dieren worden gehouden? Meld dit bij het maken van de afspraak én aan de balie. Dit in verband met maatregelen tegen de MRSA-bacterie.



Op alle diensten van het Slingeland Ziekenhuis en daaraan verbonden vrijgevestigde medisch specialisten zijn algemene betalingsvoorwaarden van toepassing. De betalingsvoorwaarden zijn verkrijgbaar bij Bureau Patiëntenvoorlichting.